Over Facilicom Solutions

Diverse facilitaire functies

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Services Group, een organisatie met ruim 28.000 medewerkers. Facilicom Facility Solutions telt ruim 190 medewerkers in een breed scala aan functies.

Wij gaan voor lange termijn relaties zowel met onze medewerkers als naar onze opdrachtgevers toe. Dit betekent voor onze medewerkers dat we graag investeren in persoonlijke ontwikkeling en het delen en verbreden van kennis. Wij zijn prestigieus en om dit te blijven worden onze medewerkers dagelijks uitgedaagd in hun werk. Voor onze relaties betekent dit dat zij partnership kunnen verwachten. De klant heeft een visie over waar het bedrijf naar toe gaat, wij hebben de inhoudelijke expertise om de visie te helpen realiseren.

Partnership

Naar onze opdrachtgevers toe vinden wij het belangrijk om ons als partner op te stellen. Partnership zien wij als de sleutel tot succes voor ons en onze relaties. Dit betekent vooruit denken en samen de bedrijfsdoelstellingen realiseren. Dit kan niet anders dan met elkaar.

Hostmanship

Hostmanship zit in onze genen. Wij hebben de passie om onze opdrachtgevers te ontzorgen, beter te maken en succesvol te laten zijn. We zetten onze kennis en kunde in op het gehele facilitaire veld. Actuele marktontwikkelingen houden we scherp in de gaten om vooruit te kunnen kijken en toonaangevend te blijven.

Samen sterk

Wij bieden toegevoegde waarde door net verder vooruit te denken en ownership te nemen van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij zijn constructief kritisch naar onze omgeving en naar onszelf. Wij helpen elkaar en weten van elkaar waar we mee bezig zijn. Lachen doen we veel. Er is genoeg gelegenheid om informeel contact te hebben. Op sportieve wijze of gewoon op een borrel. Samen sterk! 

Samen sterk draait bij ons om het bundelen van onze facilitaire kennis en passie waarbij Hostmanship in onze genen zit. We zijn gedreven en betrokken op een warm zakelijke manier. Dat is het toonbeeld van werken bij Facilicom Solutions.

Door werkenbijfacilicomfs.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen