Facilitair cöordinator

Tessa van der Laan    

‘Bij Facilicom Solutions kan ik mezelf ontwikkelen’

Ik werk als facilitair coördinator van Facilicom Solutions bij een opdrachtgever met meerdere locaties in Nederland. Daar bewaak ik de gemaakte afspraken op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau. Daarnaast onderhoud ik proactief contacten met de opdrachtgever, geef ik leiding aan medewerkers en stuur leveranciers aan. 

Commercieel manager

Amir Bercovitz

‘Een facilitair concept op maat maken is steeds opnieuw een uitdaging’

In de functie van commercieel manager ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van new business en het behouden van bestaande klanten op het gebied van Integraal Facilitair Management (IFM). Interessant aan mijn baan is de samenwerking met ambitieuze collega's die geloven in ons product.

Commercieel projectmanager

Zulema Heilbron

‘Ik kan mezelf hier ontplooien in projecten die ik leuk vind’

Als commercieel projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van alle activiteiten om tot een winnende offerte te komen. Binnen ons sales team kan ik mijn talenten en specialismen gebruiken en verder ontwikkelen. Dat werkt erg prettig, ik pak alle kansen die op mijn pad komen. Op mijn eerste werkdag werd ik warm ontvangen.

Senior projectmanager

Wim Munter

‘Bijdragen aan het versterken van de primaire processen bij de opdrachtgever’

Op dit moment  ben ik senior projectmanager in een werkveld dat volop in beweging is: facility management in de zorgsector. Opdrachtgevers zijn onder meer ziekenhuizen, instellingen voor ouderenzorg en GGZ instellingen. Ik werk daarbij samen met andere divisies, voornamelijk met Gom Zorg Support.

Salesmanager projecten

Yvette Koedijk

‘Bij Facilicom Solutions heb ik authentieke collega’s’

Ik ben binnen de salesafdeling verantwoordelijk voor de sales activiteiten van Consultancy, Interim Management en Projectmanagement. Een functie met veel vrijheid en kansen. Op de afdeling Sales heerst een no-nonsense cultuur: korte lijnen, hard werken en van elkaar leren.

Business Unit Manager

Jeroen Hofmeester

‘Facilicom Solutions is jong en dynamisch’

Facilicom Solutions is een jonge, dynamische, groeiende organisatie die continu in ontwikkeling is. Alles wat wij doen is gericht op meerwaarde voor onze klanten. Facilicom Solutions ontzorgt de klant door onder andere alle diensten in één serviceconcept aan te bieden. 

Medewerker backoffice

Erno Nikkels    

‘Ik krijg hier volop de ruimte mijn facilitaire ambities waar te maken’

Als medewerker backoffice ondersteun ik de facilitaire teams bij onze opdrachtgevers op administratief, financieel en kwalitatief gebied. De teams zitten verspreid over heel Nederland. Ik ontzorg de facilitair coördinator zodat deze zich kan concentreren op de opdrachtgever en goed zichtbaar is voor de klant.

Facility operator

Tim Hoppenbrouwers   

‘Als je alles voorgekauwd wilt hebben, dan moet je hier niet werken’

Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van het Technisch Onderdelen Magazijn bij een grote opdrachtgever van Facilicom Solutions. Om de fabriek draaiende te houden, zorgen wij ervoor dat er voldoende materiaal is voor reactief en preventief onderhoud.
Voor  logistiek- en magazijnwerk moet je feeling hebben.

Directeur klant & markt

Rogier Verbeek    

'Facilicom is een jas die past of niet'

Werken bij Facilicom Solutions betekent voor mij ondernemen in een organisatie met facilitaire genen. En die heb ik zelf ook! Alles draait bij ons om de best passende dienstverlening voor onze opdrachtgevers en het bereiken van onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen. Ik vind het geweldig om daar samen met mijn collega's elke dag weer mijn schouders onder te zetten.

Vind vacaturesVandaag hebben we 29 vacatures

De nieuwste vacatures

Werken bij Facilicom Solutions

Maak bij ons je facilitaire carrière

Werken bij Facilicom Solutions betekent een vakinhoudelijke baan, waarin je bij veel verschillende opdrachtgevers over de vloer komt. Onze dienstverlening is breed en de opdrachten zijn zeer verschillend. Bij Facilicom Solutions komt op elk niveau de kennis van soft services, hard services en integraal werken samen. Onze visie is dat we geloven dat maatschappelijk en economisch succes begint bij mensen. Bij het individu. En dat de omgeving van grote waarde is voor mensen. We geloven dat goede facilitaire ondersteuning mensen kan helpen om zich beter te voelen, te stimuleren en te helpen om het beste van zichzelf te geven en beter te presteren.

Groeien in facilitaire dienstverlening

Facilicom Solutions gaat een relatie voor de lange termijn met je aan. We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je opleidingen en trainingen op het gebied van vakinhoud en competentie ontwikkeling.

Vind vacaturesVandaag hebben we 29 vacatures

De nieuwste vacatures

Solliciteren

Binnen een week ontvang je van ons een reactie. Op basis van je sollicitatie informeren we je graag over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Binnen de sollicitatieprocedure houden we daarom een aantal gesprekken. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek met de recruiter. Het vervolggesprek vindt plaats met de hiring manager. Tot slot is er een arbeidsvoorwaardengesprek. Mogelijk vragen we je daarnaast deel te nemen aan een assessment. Voor meer informatie over de routing, je mogelijkheden en de voorwaarden verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen. Enthousiast geworden? Ga dan direct naar onze actuele vacatures.

Contact

Jarl Kurpershoek

Recruiter
06 20 33 41 67

Door werkenbijfacilicomfs.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen